Nieuws

In de herfstvakantie op zaterdag 23 oktober 2021 start er weer een nieuwe korte kinderyoga reeks! Schrijf je nu al in!😊

27-01-2019 Naast de lessen op woensdag organiseer ik regelmatig het evenement “kinderyoga met ouderopvang” bij ANNA yogacentrum in Arnhem. Je komt samen met bijvoorbeeld je papa, mama, opa of oma naar ANNA yogacentrum in Arnhem waar je hem of haar afzet bij de yogales voor volwassenen. Zelf kom je bij mij (kinderyoga docent Jenny) in de cursusruimte voor je eigen yogales! Zo doen jullie tegelijkertijd hetzelfde maar is er ook tijd voor je Zelf. Daarna kom je lekker ontspannen bij elkaar. Super leuk toch? Maar ook nog eens erg praktisch omdat het ‘gedoe’ van brengen en halen achterwege blijft. Na afloop drinken we samen thee.

Eerstvolgende gelegenheid 2021: 28 november. Schrijf je bij mij in!

Kosten €5 per kind €10 per volwassene

16-3-2019 de wekelijkse lessen zijn gestart. Er is nog plek om je op te geven voor de rest van de reeks of je doet een keer mee met een losse les😊 Tijdelijk is er de mogelijkheid om eenmalig kosteloos een vriendje of vriendinnetje mee te nemen! Mail of bel mij voor de mogelijkheden

18-12-2019 Vanaf 2020 is het ook mogelijk om prive yogales aan te vragen voor ouder en kind. En voor scholen, kinderopvang en instellingen die het leuk lijken om eens kennis te maken met yoga in de klas of een lesje in de gymzaal. Er is van alles mogelijk. Neem contact met mij op voor meer informatie.