kinderyoga met ouderopvang

Regelmatig organiseer ik het evenement “kinderyoga met ouderopvang” bij ANNA yogacentrum in Arnhem. Je komt samen met bijvoorbeeld je papa, mama, opa of oma naar de vrije inlooples bij ANNA yogacentrum in Arnhem waar je hem of haar afzet bij de yogales voor volwassenen. Zelf kom je bij mij (kinderyoga docent Jenny) in de cursusruimte voor je eigen yogales! Zo doen jullie tegelijkertijd hetzelfde maar is er ook tijd voor je eigen ik. Daarna kom je lekker ontspannen bij elkaar. Super leuk toch? Maar ook nog eens erg praktischomdat het ‘gedoe’ van brengen en halen achterwege blijft.

eerstvolgende gelegenheid: zondag 27 januari 2019 9:30-10:45 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s